2009-07-26

Hej då partybilen!

Ja, för en liten stund sen begav sig "party bilen" tillbaka mot gävleborg. Sen fredags kväll så har jag haft turen att få umgås och ha roligt med underbara människor. I party bilen så färdades Linda, Selin, Malin, Fredrik och Mats. :D När dom i fredags kom så var det första som gällde tacos (gott måste jag säga. ;p), sen blev det lite studsmatts-hoppande, en liten tur till dyket för att bada lite och senare hem för att trängas i bastun. (: Mysig kväll!

Igår, lördag, så blev det till birsta för att shoppa och visa lite hur birsta kickar valbos ass! ;p haha. När vi åkt därifrån så var det till att handla mat och dyl. När vi kom hem blev det att börja laga mat. Grabbsen var söta och fixade förrät. Toast mackor med räksallad, räkor och fin kaviar. :p Efter det blev det huvudrätten. Fredrik var duktig och grillade kött och annat smått och Mats och Fredrik(?) lagade hemmalagade potatisklyftor och så. Det var riktigt god mat! Vi hade efterätt också, men den fick vänta tills dagen efter.
(gårdagens outfit.)

På kvällen blev det partaj och kuligt. Förfesta hemma. Taxi runt midnatt. In till B&K för att parta. Det var mkt folk där och bra med drag. (: Där träffade vi Björne också. Det var bra länge sen. Det var kul, han dansade med oss och grejer! ;D I like it! Efter blev det donken, sedan hem. Lite lätt chill och sedan sängen. (: Skönt.
Nu idag har vi ätit god frukost, efterrätten senare. Några har hoppat studsmatta.. andra har solat. :)

Ja, det blev ett långt inlägg. Men det har ungefär varit helgen det. En jätte bra helg! Tack söta vännerna mina! (: Det tycker jag vi ska göra om. Nu är det tyst här hemma ist..

Nu är det "left-over-tacos" och gott som gäller. De smakar fortfarande mumma! Tack hej!

Inga kommentarer: