2009-05-14

090514

Hej! Idag har varit en trevlig dag. (: Precis som typ alla andra dagar den här Gävle-vistelsen.
Börjar, typ, dagen med att säga hej till Catharinas pappa, syster och systers karl som kommer hit för Ronjas födelsedag som är på söndag.

Sen bar det av ner på stan för en planerad promenad i boulongern med Linda, Selin och Malin. Det blev ju nästan av.. Men väl nere på stan så stog tydligen Selin och Linda och frös som två gnuar och kände inte riktigt för att vara ute.. Så det blev att gå runt på nian en liten stund och sen in på waynes där folket tog sig något att äta.. Världens skönaste stolar btw.

(Linda är stand-in-pall för Selin på H&M när hon behöver sitta för att prova skor! Om inte det är en äkta vän.. Vad är? ^^)

Efter det, när vi kom fram till att 3 av oss 4 ska iväg vid typ halv 4 så blir det av att gå och möta allas vår Linn Niska! Äntligen! Jag vet inte hur länge sen sist det var. Vi gick runt på stan, hon fyndade en jacka för 149:-. Sen blev det McDonken lite mer tittande i affärer och sen coffehouse by george. Där blev det att sitta en stund också.. Men det tycker vi om! Massa prat och mys. Linn, det blir Örebro!! :D



Det var den här dagen det. :)

1 kommentar:

Liiinn sa...

Jag är ju en snygg tjej jag!