2009-03-02

ännu en dag har nått sitt slut..

Nu är det kvällen. Har precis tittat på Cityakuten, om det var nån som såg det, uuh va det finns hemska människor i världen! Hur kan man vara så fullständigt sjuk i huvudet. På riktigt sjuk allså! Iaf så är det sista säsongen ever av denna serie som hade premiär idag. Denna säsong kommer Dr.Carter (Noah Wyler) och Dr.Ross (George Clooney) tillbaka, vet inte hur länge.. men ett tag iaf! wiho! :D
Men nu så är det komedier på 6:an igen. Men för dagen så har dessa komedier lite konkurans.. Har nämligen inte bestämt mig om jag ska titta på det eller om jag ska läsa en, än så länge, riktigt bra bok. "Sista andetaget" - Carlton Stowers. (nedan) Det blir nog lite blandat av dessa sysselsättningar! :)
"Tvååriga Renee Goode hade roligt med sina systrar och kusiner på det improviserade pyjamaspartyt hemma hos sin pappa. Nästa morgon var hon död. En listig man lyckas nästan komma undan med mord.
Renees stilige och charmige pappa Shane var en manipulativ och okänslig man som var totalt ointresserad av Renee - fram till dagen då han tog en livsförsäkring på henne, värd 50 000 dollar..."
ha't! /


1 kommentar:

Linda... sa...

Svårt beslut ?! klart du ska se på tv !! *pucko* hehe..