2010-06-26

sommaren är kort.

Så är midsommar förbi. Eller ja, det är ju midsommardagen idag och det är ju egentligen den dagen som är den "röda" dagen. Men iaf. Igår så, när jag slutade jobba efter natten, åkte jag, mamma och minna för att handla det som behövdes för midsommar. Sen sov jag typ 1,5 timme eller ngt och efter det bar det iväg till hälsingland med mamma, minna och några bekanta till doms om bor i det här huset här i sundsvall. Vi åt korv och våfflor och.. ja. Sen bar det hem igen för att fixa till middag till samma personer plus matte och micke. Kött, potatis, räkor, kräftor och en del annat gott. Till efterätt var det jordgubbar, grädde, glass och kladdkaka! Yum! Plus lite godis och dricka allt eftersom.
I onsdags, myers födelsedag, var vi föresten ute och åt middag på all stars på kvällen och sådär. Han var stolt eftersom aqtt han kunde beställa sina egna cider. :p Sen kom vi hem och fortsatte här hemma med lite firande av 18-åringen. Han verkade rätt nöjd med dagen så det är ju alltid bra! :) Och Minna var stolt för att hon var vaken heeela natten! (ca kl 1 somnade hon.) Det var kul att jojjo kom ner också.
På bilden ovan är det alltså dom som var med ut och åt och firade Myers myndighets-dag! :)

Men idag ska jag känna lugnet. För imorgon natt är det till att jobba igen. Peace out!

1 kommentar:

Louise sa...

haha naw, sötis <3 tack för peppen, det känns lite bättre nu ^^ kul att du tyckte om tavlan. haha, Annas hänger i köket hemma hos henne ;)

och tack igen :)