2011-01-20

show me how to burlesque


Dagen. Haft psykologi och sen tspslektioner i skolan idag. Det blir roligare och roligare på tspslektionerna. För även om vi lärde oss mkt förra terminen så känns det som att vi kommer lära oss SÅ mkt den här terminen. Det är så nyttiga uppgifter, precis allt som jag bheöver öva på typ. Härligt. Jobbigare men härligt! (:
Efter skolan. Torsdagsmiddag.. typ.
Blev en annan variant av den. Subway med Fisen och Evelina. Mmm.. macka med bacon, skinka och kalkon typ. Mumma!
Sen strosa väldigt snabbt på stan och kolla in massa reaplagg typ men en av oss blev väldigt kissnödig så vi gick och snyltade sfs toaletter. ^^ Sen blev jag bjuden på efterätt. En jordgubbsbakelse. Riktigt god fasktiskt. Tack Fisen.
Efter en stund kom Jossan och det var då strax dags för mig och henne att gå på bio. Än en gång har vi fått biljetter av hennes kompis Ina att gå på en föhandsvisning. Idag var det Burlesque.
Riktigt bra film. Det var absolut, som Jossans kompis sa, en sån där typisk "american dream" historia med en halvt lantbrud som vill lyckas i Los angeles bla bla.. och, som också tidigare nämns, så kanske inte Christina Aguilera är den bästa skådespelerskan i världshistorien. MEN! Filmen var absolut sevärd för det! Jag kommer se den fler gånger.. Bra musik! Man blev verkligen sugen på att shake the money-maker om vi säger som så. ^^
Yups. Det var det.
Imorgon är det fredag. Rock on!

Inga kommentarer: